Sinds augustus 2022 staat het Harmonieorkest onder leiding van Edwin Matthee uit Fijnaart.

Musicus/Dirigent/Docent Edwin Matthee studeerde Klassiek trombone aan het Rotterdams Conservatorium. Hij behaalde zijn diploma docerend musicus in 2001.

Van 1997 tot 2014 maakte Edwin  als trombonist deel uit van het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht. Ook was Edwin door zijn affiniteit met lichte muziek verbonden aan het Combo van dit Fanfarekorps.

Hij volgde ook lessen geïmproviseerde muziek aan het Fontys Conservatorium bij Bert Boeren en Louk Boudesteijn. In deze tijd was hij ook dirigent bij verschillende orkesten.

Edwin volgde in 2012 de deeltijdstudie Docent Muziek 1e graads aan de Fontys Hogeschool voor muziek en dans in Tilburg, waar hij in 2014 afstudeerde op “Vakoverstijgend Projectonderwijs Kunst & Cultuur”. In 2014 heeft hij deze studie afgerond en het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht verlaten op zoek naar nieuwe muzikale uitdagingen.

Vanaf dan start hij ook zijn eigen muziekopleiding en ontwikkeld hij muziekworkshops voor het Primair onderwijs die hij ook regelmatig zelf geeft. Op Goeree-Overflakkee is Edwin in 2015 aangesteld als manager Hafabra van het Muziekgebouw-GO. Hij heeft daar voor alle 32 basisscholen een leerlijn ontwikkeld en uitgewerkt die wordt uitgevoerd door een 10-tal docenten van het Muziekgebouw-GO. Verder bespeeld Edwin bij diverse orkesten nog regelmatig de trombone, dirigeert hij en geeft hij muziekles op het VO. Mensen plezier laten beleven en motiveren voor het maken van muziek is zijn missie.